Noten, ritme, klassiek, pop, podium, straat, solo, samen... Muziek, je houdt ervan! Je vindt het leuk om een instrument te bespelen, je vindt het heerlijk om er naar te luisteren en gezelligheid staat bij jou hoog in het vaandel! Of misschien wil je wel je oude hobby weer oppakken. Er is altijd wel een reden om te gaan luisteren, te kijken of misschien wel mee te spelen bij Muziekvereniging De Harmonie Gorssel - Eefde. Nieuwsgierig? Maak eerst kennis via deze website. Enthousiast? Informeer dan via de pagina ‘contact’ welke mogelijkheden er zijn om bij ons jouw favoriete instrument te komen bespelen. Welkom!

Privacy Policy

In verband met het Corona virus heeft de Harmonie besloten om de repetitie avonden en optredens voorlopig volgens de richtlijnen van het RIVM en op advies van onze muziekbond KNMO op te schorten tot 6 April. Eind Maart zullen we bekijken hoe de situatie er dan voor staat.

foto 1

foto 2