Skip to main content

Opleidingsorkesten

Muziek maken is leuk. Samen muziek maken is nog veel leuker! Wanneer je een beetje kunt spelen op je instrument wil je natuurlijk zo snel mogelijk samen gaan spelen.

HIT orkest: ("Harmonie In Training")

Iedere vrijdag repeteert het  HIT orkest van 18.45 tot 19.30 uur o.l.v. Henk Vruggink.
Hier leer je echte orkestmuziek samen te spelen. Repeteren doe je natuurlijk niet voor niets, want optreden, dat wil je graag! Het HIT orkest heeft drie optredens per jaar. Zij geven een kerstconcert, voorjaarsconcert en een zomerconcert.

2e Opleidingsorkest

Inmiddels hebben al veel leden hun a diploma gehaald. Daarom starten we met hen een nieuw opleidingsorkest. Op vrijdagavond van 19.30u tot 20.15u De leden zoeken zelf muziek uit, bijvoorbeeld van films of van streamingsdiensten. Zij stellen ook hun eigen outfit samen en gaan een eigen naam bedenken voor dit orkest.

Als je ook mee wilt spelen in een van de opleidingsorkesten, meld je dan aan door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te klikken. Wil je graag eerst meer weten kijk dan eens naar de flyer, klik daar voor op ---Het Harmonie Orkest--- hieronder. Via de Qrcode in de flyer krijg je meer informatie over diverse instrumenten. 

Jeugduitjes

Samen muziek maken met je vrienden is leuk. Het is nog leuker om dit op een andere locatie te doen, met nog meer muzikanten. Een keer per jaar is er een muziekdag van de Golf, hier speel je met veel muzikanten uit de regio in een groter orkest.

Je leert elkaar beter kennen door andere dingen te doen. Samen op stap gaan, naar een zwembad, een pretpark, samen eten of een middagje muziek maken op een boerderij bijvoorbeeld. Wanneer je elkaar beter kent heb je nog meer plezier in het samen repeteren.


Repetities

Het Opleidingsorkest wordt gedirigeerd door Henk Vruggink en repeteert op vrijdagavond van 18.45 tot 20.15 uur in het Trefpunt te Gorssel. Als je een keer wilt komen kijken, dan heten we je van harte welkom!