Skip to main content

Harmonieorkest

Muziek maken met jong en oud, van klassiek tot pop tot stemmig koraal. Een concert geven in de openlucht, bij een zorgcentrum of in het buitenland. Enkele redenen om lid te willen zijn van ons harmonieorkest waar enthousiaste hout- en koperblazers en slagwerkers wekelijks hoorbaar plezier maken en u graag verwelkomen.

Naast het maken van muziek worden er ook gezamenlijke activiteiten georganiseerd om zo extra geld voor de vereniging te verdienen. Compost verkopen, oud papier ophalen of in het bos bomen planten of kappen.

Onze leden komen niet alleen uit Gorssel en Eefde, ook uit Zutphen, Warnsveld, Deventer, Lochem, Apeldoorn, Rijssen, Heeten en Wijhe weten ze de weg naar ons te vinden.

Nostalgie.. kijkje in het verleden van de Harmonie

Fokko Sijtsma vond in zijn archieven deze LP van het 75 Jarig bestaan van de Harmonie Gorssel Eefde. Klik op de plaat van de voorkant voor de muziek bestanden.


harmonie 

Repetities

Het harmonieorkest wordt gedirigeerd door Jacob Jansen en repeteert op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het Trefpunt te Gorssel. Nieuwsgierig?

Kom gerust een keer kijken of neem contact op via de E-mail.