Acties

Oud papier

Iedereen kan het oud papier brengen op het onderstaand adres. De opbrengst komt ten goede aan De Harmonie! Er mag GEEN karton gebracht worden en het papier moet gebundeld zijn of in dozen gepakt worden. Brengadres: Familie Aalpol, Reeverdijk 5a in Eefde. Hier mag men het gewoon onder één van de afdaken zetten.
Contactpersoon voor het oud-papier is Geke van der Horst, telefoon 0570 634 282.

Mocht je ook 1 à 2 keer per jaar willen helpen? GRAAG! Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even met Geke.

Oud papier in Gorssel: De Harmonie blijft trouw ophalen!!

Zoals u al begrepen zult hebben, is de gemeente Gorssel van plan om u binnenkort een “blauwe container” aan te bieden, waarin u het oud papier kunt opslaan.

Met dit schrijven willen wij u aanbieden om het oude papier te blijven ophalen, zoals we dat inmiddels al vele jaren met elkaar gewend zijn: iedere 1e zaterdag van de maand, om 09.00u aan de weg.

Wij rekenen er eigenlijk al wel op dat wij gewoon het oud papier bij u op kunnen blijven komen halen, maar we zouden het wel fijn vinden als u dat even laat weten (en ook als u, helaas, anders beslist). Zou u hiertoe een mailtje willen sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even uw woonadres vermelden. Mochten er mensen zijn die ook graag mee willen (blijven) doen maar geen internet hebben: geef het even aan ons door via iemand die wel kan mailen.

Voor diegenen die al jaren trouw hun dozen/pakken/stapels aan de weg zetten: bij deze onze hartelijke dank daarvoor. Want, we draaien er niet omheen, de inkomsten via oud papier zijn voor onze vereniging van wezenlijk belang. En het geeft ook een leuke vorm van binding met onze vereniging, dat merken we regelmatig. We blijven rekenen op uw steun!!