Skip to main content

Acties

COMPOST EN POTGROND BIJ DE HARMONIE

Het voorjaar is weer in aantocht en u wilt vast goed voorbereid zijn om uw tuin te kunnen gaan bewerken! Komt dat even goed uit want De Harmonie gaat op de zaterdagen 25 februari (Gorssel) en 18 maart (Eefde) de bestellingen bij u thuis voor de deur afleveren. Als u belangstelling heeft kunt u voor aflevering in Gorssel tot 25 februari een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De verkoopprijs is €7,- per zak van 40 liter. En een zak koemestkorrels voor €28,- (20 kg). De bestelling wordt afgeleverd als de betaling is ontvangen op IBAN: NL87 RABO 0322 3591 71. Ook zullen we op de genoemde datums weer als vanouds met onze trekkers en karren door de Gorsselse en Eefdese straten rijden om huis aan huis te verkopen. Maar als u verzekerd wilt zijn van levering en niet persé thuis wilt zijn, dan is bestelling van tevoren natuurlijk erg aan te bevelen. Zo kunt u De Harmonie blijven steunen!

Hakken en zagen alle dagen :)

Zelfs Wind en Regen houdt ons niet tegen.

Hakken en zagen met de Harmonie!

Dat de Harmonie een geoliede machine is op het podium weten we allemaal, maar onze muzikanten zijn nog van veel meer markten thuis. Op twee zaterdagen in oktober ruilden we onze instrumenten in voor een heel ander instrumentarium: kloofmachines, zaagmachines, kruiwagens, trekkers... De ondernemers in onze club hebben de boomstammen en het benodigde materiaal beschikbaar gesteld, waardoor flink wat hout gekloofd kon worden!

Compost-/potgrondactie

Samen muziek maken, dát is natuurlijk de grootste passie van de muzikanten van 'de Harmonie' Gorssel-Eefde. Toch draaien ze ook hun hand niet om voor andere aktiviteiten zoals slepen en sjouwen met compost en potgrond.

Met trekkers en wagens vol zakken met deze tuinbenodigdheden zullen ze op 2 zaterdagen in het voorjaar door respectievelijk de Gorsselse en Eefdese straten rijden.
Wat is er nu makkelijker dan deze zware artikelen voor de deur afgeleverd krijgen...? Zodra de lente zich doet gelden kunt u gelijk in de tuin aan de slag

PanelWizard

Al meerdere jaren is de Harmonie bezig om, naast haar gebruikelijke acties, de financiën op peil te houden door deel te nemen aan PanelWizard. PanelWizard is een onderzoeksbureau dat gebruikt maakt van een consumentenpanel. Alleen al voor iedere inschrijving voor dit panel ontvangt de vereniging € 1,00 en per beantwoorde vraag in het marktonderzoek ook nog eens € 0,10. Niet alleen de leden, maar iedereen die de Harmonie een warm hart toedraagt kan meedoen aan deze actie.

Via deze link krijgt u nog wat extra informatie en kunt u direct inloggen.
Namens alle leden van De Harmonie, bedankt!

Oud Papier

Om de vereniging financieel gezond te houden zamelt "De Harmonie" al jaren oud papier in.
Dit kan gebracht worden naar onze opslagplaats aan de Reeverdijk 5a in Eefde. Hier kunt u altijd terecht om het te brengen.
Verder halen we elke 1e zaterdag van de maand bij ongeveer 300 vaste adressen in Gorssel het papier op. Graag om 9.00 uur aan de weg zetten, liefst in gesloten dozen of gebundeld zodat het makkelijk te stapelen is.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan komt het vanzelf bij de coördinator terecht.