Jeugd

Muziek maken is leuk. Samen muziek maken is nog veel leuker! Wanneer je een beetje kunt spelen op je instrument wil je natuurlijk zo snel mogelijk samen gaan spelen.

Het Jeugdorkest

Iedere vrijdag repeteert het jeugdorkest van 18.30 tot 19.15 uur o.l.v. Henk Vruggink.
Hier leer je echte orkestmuziek samen te spelen. Repeteren doe je natuurlijk niet voor niets, want optreden, dat wil je graag! Het jeugdorkest heeft drie optredens per jaar. Zij geven een kerstconcert, voorjaarsconcert en een zomerconcert. Wanneer je diploma A hebt gehaald mag je het jaar daarna ook mee gaan spelen in het grote orkest.

Jeugduitjes

Samen muziek maken met je vrienden is leuk. Het is nog leuker om dit op een andere locatie te doen, met nog meer muzikanten. Een keer per jaar is er een muziekdag van de Golf, hier speel je met veel muzikanten uit de regio in een groter orkest.

Je leert elkaar beter kennen door andere dingen te doen. Samen op stap gaan, naar een zwembad, een pretpark, samen eten of een middagje muziek maken op een boerderij bijvoorbeeld. Wanneer je elkaar beter kent heb je nog meer plezier in het samen repeteren.