Acties

Hart voor de achterhoek

Steun de Harmonie tijdens #HartvoordeAchterhoek We bestaan dit jaar 110 jaar en hebben een bruisend jubileum jaar met als hoogtepunt ons concert op 24 november in de Hanzehof te Zutphen. Als muziekvereniging staan wij midden in de samenleving en willen jeugd bereiken en stimuleren op het gebied van muzikale ontwikkeling!

Ben jij lid van Rabobank Noord-en Oost-Achterhoek?
Laat jouw stem horen en steun onze club van 22 mei t/m 6 juni! Kijk op www.rabobank.nl/noa

Houthakkers of muzikanten?

De leden van de Harmonie Gorssel-Eefde doen natuurlijk niets liever dan samen muziek maken. Daarnaast draaien we ook onze hand niet om voor andere bezigheden om de kas van de vereniging te spekken. Zo zijn we een paar keer per jaar te zien met andere instrumenten. Kettingzagen en kloofmachines zijn inmiddels niet nieuw meer voor ze en de stapel openhaardhout, bestemd voor de verkoop, groeit gestaag.
Dus wilt u er tijdens de koude dagen ook warmpjes bij zitten? Koop openhaardhout van De Harmonie, dan zit niet alleen u, maar ook wij er weer warmpjes bij.

Bel met Gerrit Boschloo: 0575 491 447.

PanelWizard

Sinds kort is de Harmonie bezig om, naast haar gebruikelijke acties, de financiën op peil te houden door deel te nemen aan PanelWizard. PanelWizard is een onderzoeksbureau dat gebruikt maakt van een consumentenpanel. Alleen al voor iedere inschrijving voor dit panel ontvangt de vereniging € 1,00 en per beantwoorde vraag in het marktonderzoek ook nog eens € 0,10. Niet alleen de leden, maar iedereen die de Harmonie een warm hart toedraagt kan meedoen aan deze actie.

Via deze link krijgt u nog wat extra informatie en kunt u direct inloggen.
Namens alle leden van De Harmonie, bedankt!

Compost-/potgrondactie

Samen muziek maken, dát is natuurlijk de grootste passie van de muzikanten van 'de Harmonie' Gorssel-Eefde. Toch draaien ze ook hun hand niet om voor andere aktiviteiten zoals slepen en sjouwen met compost en potgrond.

Met trekkers en wagens vol zakken met deze tuinbenodigdheden zullen ze op 2 zaterdagen in het voorjaar door respectievelijk de Gorsselse en Eefdese straten rijden.
Wat is er nu makkelijker dan deze zware artikelen voor de deur afgeleverd krijgen...? Zodra de lente zich doet gelden kunt u gelijk in de tuin aan de slag

Oud papier

Iedereen kan het oud papier brengen op het onderstaand adres. De opbrengst komt ten goede aan De Harmonie! Er mag GEEN karton gebracht worden en het papier moet gebundeld zijn of in dozen gepakt worden. Brengadres: Familie Aalpol, Reeverdijk 5a in Eefde. Hier mag men het gewoon onder één van de afdaken zetten.
Contactpersoon voor het oud-papier is Geke van der Horst, telefoon 0570 634 282.

Mocht je ook 1 à 2 keer per jaar willen helpen? GRAAG! Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even met Geke.

Oud papier in Gorssel: De Harmonie blijft trouw ophalen!!

Zoals u al begrepen zult hebben, is de gemeente Gorssel van plan om u binnenkort een “blauwe container” aan te bieden, waarin u het oud papier kunt opslaan.

Met dit schrijven willen wij u aanbieden om het oude papier te blijven ophalen, zoals we dat inmiddels al vele jaren met elkaar gewend zijn: iedere 1e zaterdag van de maand, om 09.00u aan de weg.

Wij rekenen er eigenlijk al wel op dat wij gewoon het oud papier bij u op kunnen blijven komen halen, maar we zouden het wel fijn vinden als u dat even laat weten (en ook als u, helaas, anders beslist). Zou u hiertoe een mailtje willen sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even uw woonadres vermelden. Mochten er mensen zijn die ook graag mee willen (blijven) doen maar geen internet hebben: geef het even aan ons door via iemand die wel kan mailen.

Voor diegenen die al jaren trouw hun dozen/pakken/stapels aan de weg zetten: bij deze onze hartelijke dank daarvoor. Want, we draaien er niet omheen, de inkomsten via oud papier zijn voor onze vereniging van wezenlijk belang. En het geeft ook een leuke vorm van binding met onze vereniging, dat merken we regelmatig. We blijven rekenen op uw steun!!